Kdo smo?

Smo podjetje, ki zastopa  izdelke za pse, ki so preverjeni. Kot rejci psov izdelke, ki jih ponujamo, tudi sami uporabljamo, zato smo prepričani v njihovo kvaliteto.  

V naši spletni trgovini zato vašim psom ponujamo samo najboljše izdelke.

KAJ JE NAŠA PREDNOST?

Dolgoletne izkušnje, raziskave in pridobivanje znanja iz kinologije so bile dobre smernice za izbor najboljše pasje hrane. Kot lastnik psa se zavedamo, da zanj želite le najboljše ne samo na področju zdravja, tudi aktivnosti in vitalnosti, zato smo za vas izbrali najboljšo hrano. V poplavi različnih ponudnikov se je resnično zelo težko odločiti, katera hrana je najprimernejša za vašega kosmatinca.

DOSTAVA NA DOMAČE DVORIŠČE

Naše podjetje je znano po ustrežljivem in predvsem prijaznem odnosu z strankami. Za vas ponujamo tudi osebno dostavo hrane, prehranskih dodatkov in bikovk.

MOŽNOST DOSTAVE TUDI PREKO PODJETJA DPD

Podjetje MacrocanariO vam ponuja dostavo tudi preko DPD podjetja. Za naše kosmate stranke HITRO, ENOSTAVNO IN NA DOM.

NAJBOLJŠE RAZMERJE MED KAKOVOSTJO IN CENO

Najdražje ni vedno najboljše. Pred izbiro primernih briketov za svojega kosmatinca torej svetujemo, da preverite deklaracije na embalaži. Briketi naj vsebujejo čim višji delež mesa, dobre vire ogljikovih hidratov in čim manj žit ter stranskih proizvodov. Če ste kjerkoli v dvomu, pa je za vas na voljo zmeraj Marko Jerman, ki vam bo z veseljem svetoval in priporočal dobre produkte.

NAŠA VIZIJA

Menimo, da mora poslanstvo vedno temeljiti na napredku. Naše poslanstvo je zadovoljiti potrebe strank, predvsem z odlično izvedeno storitvijo, visoko kakovostjo pasje hrane in drugih izdelkov za kosmatinc kakor tudi konkurenčne cene. Želimo ostati hitro rastoče in zelo dobro organizirano podjetje, ki temelji na odgovornem odnosu do naravnega in družbenega okolja v katerem živimo in sobivamo z kužki.

O meni

Marko Jerman

lastnik podjetja Macrocanario d.o.o.

Sem Marko Jerman in s kinologijo se ukvarjam že več kot 20 let. Kot lastnik in vzreditelj psov se zavedam, kako pomembna je kakovost hrane. Že s kvalitetno in uravnovešenoprehrano lahko preprečimo marsikatero zdravstveno težavo. Zame so psi živa bitja in vsak od njih je individualen. Pri Macrocanario d.o.o. se tega zavedamo, zato smo se odločili povezati z AKADEMIJO ŠOLANIH IN DELOVNIH PSOV MARIBOR. Skupaj skrbimo vsak na svojem področju, da vam in vašemu psu nudimonajboljše storitve.

Košarica